Tegenwoordig zijn er veel momenten en situaties die invloed hebben op uw bruto en netto besteedbaar inkomen. Door snel wijzigende (belasting)wetgeving en vaak onoverzichtelijke (rand)voorwaarden rondom financiële producten, kan er onbedoeld chaos ontstaan in uw financiële zaken. U raakt het overzicht kwijt.

Het persoonlijk financieel overzicht (PFO) brengt weer orde in uw financiële zaken en zorgt voor een begrijpelijk overzicht van uw inkomen en vermogen op korte en lange termijn.

Wij inventariseren al uw huidige financiële gegevens en lopende producten. U krijgt een heldere stand van zaken te zien bij belangrijke momenten in uw leven;

  • Inkomen nu
  • Inkomen bij ziekte, arbeidsongeschiktheid en ww
  • Inkomen als je (vervroegd) met pensioen gaat
  • Inkomen voor uw nabestaanden bij overlijden
  • Uw vermogenspositie in alle omstandigheden

Dit rapport geeft inzicht in alle bruto inkomensstromen vertaald naar netto besteedbaar inkomen gebaseerd op de huidige fiscale en sociale wetgeving. U ziet wat u jaarlijks netto in uw portemonnee heeft. Daarbij houden we ook rekening met kosten van levensonderhoud.

Liefst blijven wij op de hoogte van belangrijke wijzigingen en wensen in uw financiële leven. Hierdoor hebben wij continue inzicht in uw situatie.

Uit ervaring kunnen wij zeggen dat het verkrijgen van overzicht ontzettend verhelderend werkt voor onze klanten. Het geeft “rust” om actief te leven en geeft een stabiele basis om verantwoorde keuzes te maken.